Facebook Pixel

Børn

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
  1. Transport Puslespilsæt
    Normalpris 69,00 kr Tilbudspris 49,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side

Denne side er til jer som skal i gang med at indrette det perfekte børneværelse. Når I indretter et børneværelse, er det allervigtigste at skabe en varm, tryg og hyggelig stemning, så jeres barn kan glæde sig til at bruge tid på sit værelse. Tjek vores store udvalg af de lækreste og blødeste babytæpper fra Mora, som eksklusivt er at finde hos Nouwi. Mora er et super lækkert brand, fremstillet i Spanien, og er førende indenfor tæpper, sengetæpper, dyner og sengetøj siden 1963. Vi har også et stort udvalg af pyntepuder og flot dekoration til børneværelse indretningen; LED lysrammer, selvlysende stjerner, dørstoppere og meget mere. Vores bløde dekorative pyntepuder vil se så flotte ud på børneværelset – eller man kan hygge sig med dem på sofaen. Stjernepuder, halvmånepuder, skypuder, kronepuder og mange flere. Vælg dine favorit pyntepuder i hvid, lyserød, lyseblå og mange andre skønne farver. En absolut sød fødselsdagsgave eller til en ny børnefamilie.

Venter I jeres første barn, eller er I allerede en børnefamilie, som venter en lillesøster eller lillebror så skal I helt sikkert se vores skønne baby nedtællingstavler. Dekorer loftet eller væggen på børneværelset med et sæt af vores skønne selvlysende stjerner, som lyser op når lyset slukkes og værelset bliver mørkt. Stjernerne er i forskellige størrelser og giver børnene deres helt eget univers, og lader dem undvære nattelampen, hvis de er utrygge i mørket.

Børneværelse interiør som gaveide

Bliver din bedste veninde snart mor? Eller leder du efter den perfekte gave til kommende nye forældre eller er du inviteret til en børnefødselsdag? Tag endeligt et kig rundt i vores store sortiment her på shoppen. Vi har et stort udvalg af indretning til baby- og børneværelser. Du vil altid finde inspiration til gaver til både piger og drenge.

Legetøj og spil

Alle børn elsker spil og at tilbringe deres tid med leg. I vores børneafdeling finder du et udvalg af rejsespil, samt pusle- og huskespil. Rejsetid kan tit være en kedelig oplevelse for både børn og voksne. Derfor er rejsespil perfekte til at underholde især børn under rejsen! Spillene er praktiske, fylder ikke meget og lader jeres tur gå hurtigere. Domino, pindespil og slange og stige spillet vil altid få tiden i bilen, i toget eller i sommerhuset løbe endnu hurtigere. Kuglerammen – Abacus er også det rette valg, hvis I ønsker at introducere tal og at tælle til jeres barn i en tidlig alder. De forskellige farverige perler er nemme at bevæge og vil skabe glæde til ethvert barn. Test hukommelsen med et pusle- eller huskespil med skønne farver, som vil skabe stor glæde hos de små især når der skal fokuseres og øves på, hvad de forskellige dyr og ting hedder.