Facebook Pixel

Kvinder

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 43

Side
pr. side
 1. Yes Play Striktrøje Gul
  Normalpris 329,00 kr Tilbudspris 299,00 kr
 2. Parkhande Striktrøje Rosa
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 219,00 kr
 3. Parkhande Striktrøje Mint
  Normalpris 279,00 kr Tilbudspris 249,00 kr
 4. Nisan Striktrøje Hvid
  Normalpris 299,00 kr Tilbudspris 259,00 kr
 5. Nisan Striktrøje Pink
  Normalpris 299,00 kr Tilbudspris 259,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 43

Side
pr. side

Velkommen til webshoppen. Hos Nouwi finder du et stort udvalg af modetøj til piger og kvinder fra de lækreste brands. Udvalget af vores modetøj er til dig, som går op i den feminine og elegante stil, og som elsker at have en garderobe fyldt med lækre styles. For os er mode en passion, og vores mission er at inspirere kvinder med elegante styles, hver eneste gang de besøger vores webshop. Ved at besøge vores webshop har du altid mulighed for at blive inspireret og shoppe hurtigt og nemt, lige meget hvor du bor i landet. Forny din garderobe og dine outfits allerede i dag med de seneste nyheder indenfor moden. Vores brede sortiment af kjoler, toppe og t-shirts, bukser og leggings, nederdele, accessoires mm. er alle i forskellige styles og farver, så der er noget til enhver smag! Derudover er alt i høj kvalitet - og ikke mindst til fornuftige priser. Vores ambition er at være din favorit shop og bevise, at både hverdagstøj, festtøj og accessoires til kvinder ikke altid behøver at koste en formue.

Modetøj til kvinder

Hos Nouwi tror vi på, at alle kvinder elsker at vise deres feminine side frem ved at klæde sig moderne og stilfuldt. Som kvinde er der intet dejligere end at åbne sit garderobeskab og hver gang finde masser af tøj, som passer til dagens udfordringer. Vores fornuftige priser gør dette muligt, da du til enhver tid har mulighed for at opdatere din garderobe hos os. Du har altid et bredt udvalg af farverige mønstre, lækre print og detaljer at vælge imellem. Vi får hele tiden, året rundt, nye styles på webshoppen.

Bliv inspireret af vores lækre nyheder og styles

Vores brede udvalg er stilfuldt med moderne og smagfulde styles, som altid matcher de skønne, samt forskellige, danske årstider. Under Nyheder finder du altid vores sidste nye styles i alle moderigtige farver i form af lækre varer i enten ensfarvet, meleret eller med charmerende print og skønne detaljer. For at gøre det både nemt og hurtigt for dig at vælge har vi opdelt vores kategorier således at du finder overdele og underdele af nyeste mode, som matcher, nemt og enkelt så du kan komme ud af døren i et nyt og stilfuldt outfit.

Shop hjemmefra

Elsker du at shoppe hjemmefra? Så er du landet det helt rette sted! Giv dig selv tid til at kigge vores udvalg igennem og vælge netop de styles, som passer allerbedst til det look, som du ønsker. Vi har mange forskellige muligheder der skal til, for at kombinere et unikt outfit. Vores styles er i alle størrelser, og der er altid noget at finde for enhver smag. Shop din favorit overdel og sæt dem sammen med en trendy underdel og pift looket op med noget charmerende fra vores accessoires. Kigger du efter det perfekte festtøj kan du kigge nærmere på vores udvalg af smukke kjoler, både korte og lange – ikke mindst vores off shoulder kjoler samt vores stilfulde nederdele.