Facebook Pixel

Overdele

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

23 varer

pr. side
 1. Yes Play Striktrøje Gul
  Normalpris 329,00 kr Tilbudspris 299,00 kr
 2. Parkhande Striktrøje Rosa
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 219,00 kr
 3. Parkhande Striktrøje Mint
  Normalpris 279,00 kr Tilbudspris 249,00 kr
 4. Nisan Striktrøje Hvid
  Normalpris 299,00 kr Tilbudspris 259,00 kr
 5. Nisan Striktrøje Pink
  Normalpris 299,00 kr Tilbudspris 259,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

23 varer

pr. side

Se vores store udvalg af overdele til kvinder, som indeholder noget for enhver smag. Hos Nouwi vægter vi den feminine stil højt, og vi har altid de sidste nye trends i sortiment. Dette gælder også i vores udvalg af overdele. Find inspiration til nye overdele her på shoppen og kombiner din favorit top med et par bukser eller leggings fra vores underdele. Vores sortiment er stort, men nøje udvalgt, og vores overdele kommer i mange charmerende, stilfulde og elegante styles samt med lækre og feminine detaljer.

Når det kommer til overdele til kvinder er antallet af styles næsten uendeligt. Hos Nouwi mener vi, at et bredt udvalg af lækre kvalitets-overdele er vigtigt for enhver kvinde. Gennem vores store udvalg af lækre overdele har vi gjort det hurtigt, nemt og billigt for dig at samle en garderobe lige efter din personlige smag. Vores overdele er i mange former af modeller og styles. Vælg blandt vores klassikere i moderigtige farver, moderne mønstre og lækre oversize styles. Vores udvalg af toppe og t-shirts, bluser, cardigans og jakker, gør det muligt for dig at skabe dit personlige look, og du vil til enhver tid kunne finde en overdel til netop dine ønsker og behov.

Mange forskellige styles

I vores udvalg af overdele finder du blandt andet ensfarvet bluser, toppe og t-shirts som passer til kvinden, som ønsker at klæde sig enkelt og moderne. Kigger du efter overdele til hverdagsoutfittet kan du også finde flere styles, som både passer til hverdagsbrug eller til arbejdspladsen. Vores overdele kan sættes sammen med et par bukser eller leggings eller en lækker nederdel. Ønsker du at give dit look et ekstra pift, kan du kigge vores udvalg af jakker igennem, og straks er du klar med et lækkert nyt sæt tøj til dit næste cafebesøg eller fest med veninderne. Det er din helt egen personlige sammensætning af vores produkter, som giver dig din helt egen unikke look.

Overdele med smukke detaljer

En overdel behøver bestemt ikke at være kedelig! Hos Nouwi elsker vi blonder, flæser og mange andre lækre feminine detaljer. Vi har et stort udvalg af søde og elegante overdele i skønne mønstre og farver med smukke detaljer til kvinden, som gerne vil klæde sig ekstra feminint. Pift dine bukser eller nederdele op med en basistop med for eksempel flotte blondeudskæringer, eller tjek vores udvalg af ensfarvede bluser eller med blomsterprint og smukke dyreprint.

Fuldend dit outfit med lækre accessoires

Gør dit outfit ekstra stilfuldt ved at tilføje nogle lækre accessoires. Under kategorien Accessoires finder du et elegant og smukt udvalg af tasker, smykker og tørklæder. Du vælger selv, hvad der passer bedst til dit personlige look.