Facebook Pixel

Underdele

Hos Nouwi går vi meget op i altid at have et bredt udvalg. Her kan du finde et unikt udvalg af bukser, leggings og nederdele. Skal du bruge en nederdel, som du både kan bruge på arbejdet og til en casual hverdag, men som stadig er elegant og feminin? Så er vores udvalg af nederdele i de skønneste mønstre lige noget for dig. Tjek også vores udvalg af bukser og leggings, som kan kombineres med vores skønne bluser eller toppe. Er toppen klassisk og neutral, skal bukserne eller nederdelen være således. Derfor finder du hos Nouwi et stort udvalg af smarte underdele i moderigtige farver og med lækre detaljer. Lækre bukser og blomster leggings med for eksempel dyreprint. Vi har noget til enhver smag.

Stort udvalg af lækre og stilfulde underdele

Bukser, leggings, jeans og shorts er en meget vigtig del i enhver kvindes garderobe. Vælg enten mellem nogle basis bukser eller leggings i et klassisk look eller underdele med farverige print, mønstre og skønne detaljer til at skabe dit perfekte look. Vores bukser og underdele er oftest normale i størrelsen og spænder fra størrelse 36-42.

Vores store udvalg af underdele, gør det muligt at sammensætte et unikt look hver eneste dag. Udvalget er helt fra smarte bukser til lækre nederdele i forskellige modeller og styles. Du finder her klassiske bukser, højtaljede bukser, leggings med farverige prints, blomsterprint nederdele, nederdele med flæser og meget mere. Med det rette par bukser eller nederdel kan du skabe et professionelt look til din travle hverdag samt en feminin style til næste cafebesøg eller bytur.

Ønsker du et mere afslappet look i hverdagen, finder du hos Nouwi et stort udvalg af komfortable bløde plain bukser. Vores bukser fås i flere modeller og er alle med en god pasform. Du finder både ensfarvede bukser, blomsterprint bukser og bukser med elastikbånd eller bindebånd i livet. Vi er helt sikre, at du ikke vil have lyst til at tage vores behagelige hverdagsbukser af, når du har prøvet dem.

Fuldend dit outfit med lækre accessoires

Gør dit outfit ekstra stilfuldt ved at tilføje nogle lækre accessoires. Under kategorien Accessoires finder du et elegant og smukt udvalg af tasker, smykker og tørklæder. Du vælger selv, hvad der passer bedst til dit personlige look.