Facebook Pixel

Om Nouwi

Ideen bag Nouwi startede, da jeg blev gravid i 2019. Vi ventede en dejlig pige, og vores søn på 2 år skulle være storebror. Derudover skulle vi flytte ind i en ny lejlighed, og det betød jo at børneværelset skulle laves på ny. Inden vores søn blev født, havde min mand og jeg arbejdet så meget for at lave det fineste værelse til ham med rolige farver og illustrationer, som kan inspirere, skabe glæde og opfordre til spændende lege i mange år frem. Men dette værelse skulle nu ændres en smule for at se mere interessant ud, dvs. der skulle købes et par nye dekorative pæne og pyntelige sager. Det var her vi hurtigt fandt ud af, når vi søgte på børneindretning, at det ikke var det, som vi ønskede. Vi følte at alt det, som vi så, både i butikker og online, var meget det samme. Vi ville gerne indrette et børneværelse med noget nyt til vores børn. Her fik vi ideen til at skabe et univers, hvor konceptet var bygget op omkring fine og nye børneartikler.

 

Vi begyndte at kontakte leverandører samtidig med at vi overvejede at starte en webshop. Min mand og jeg er begge uddannet indenfor business og har arbejdet i flere år i virksomheder, hvor vi har haft stor kontakt med kunder, og hvor vores primære job har været at opfylde kundebehov.

 

MEN hvorfor skulle vi kun starte en webshop egnet til børneindretning? Vi kender det jo alle godt, at vi en gang imellem ønsker at have noget NYT og UNIKT i vores hjem. Noget nyt til garderoben, værelset, køkkenet, badeværelset, begivenheder osv. Det var her vi besluttede os for, at webshoppen skulle være et sted, hvor man kan shoppe til hele familien. Jeg havde selv arbejdet indenfor modetøj til kvinder, og derfor skulle vi selvfølgelig også have denne kategori på shoppen, som et af det første. Vi har utrolig mange tanker om flere og flere varer, som I snart vil se på webshoppen. Derfor vil I løbende se at der bliver åbnet op for flere og flere kategorier.

 

Nouwi er en webshop, hvor nøgleordene er fællesskab og kærlighed. Disse to udtryk symboliser nemlig os som familie. Her skal man alene eller som familie, kunne finde noget unikt at bestille nemt hjem.

 

Alle vores varer er nøje udvalgt af min mand og mig. Det er utrolig vigtigt for os, at vi kan stå inde for alt, hvad der bliver solgt, derfor vil I aldrig finde en vare på webshoppen, som vi ikke selv vil eje. Vi går altid efter den bedste kvalitet, og elsker at snuse efter lækre nye varer til jer.

Vores passion og drøm er en verden, hvor alle lever i smukke og unikke omgivelser, fordi man simpelthen bliver så glad af det.

Tusind tak fordi I kigger med og for jeres støtte.

 

Darine og Daniel

Aalborg d. 28.05.2020